Ja mam pytanie
Jakie jest oznaczenie żaróweczek w przyciskach
a jakie w panelu regulacji nawiewu, gdzieś tam widziałem że ktośpodaje T5 , inny W5W...
Proszę o sprecyzowanie
Dziękuję Panowie
Mam pytanko jest jakiś sposób na wyciągnięcie tych włączników A/C i zamkniętego obiegu? Chciałbym w nich wymienić spalone żaróweczki ale nie chcę rozbierać całego panelu, wiem że one są na wpięcie podobnie jak wyżej awaryjne i podgrzewanie szyby z tym że te które chcę wyjąc nie mają żadnego punktu zaczepienia by je wypiąć. A nie chce nic połamać.
Mam pytanko jest jakiś sposób na wyciągnięcie tych włączników A/C i zamkniętego obiegu? Chciałbym w nich wymienić spalone żaróweczki ale nie chcę rozbierać całego panelu, wiem że one są na wpięcie podobnie jak wyżej awaryjne i podgrzewanie szyby z tym że te które chcę wyjąc nie mają żadnego punktu zaczepienia by je wypiąć. A nie chce nic połamać.
pomiedzy A/C i nawiewem wew. masz 2 zaslepki(no chyba ze masz podgrzewane fotele) podważ te zaślepki od dołu, albo boku nie pamiętam powinny wyskoczyć i później to samo zrób z włącznikiem A/C.
HiS, wystarczy dobrze złapać dwoma palcami od dołu i wyjdzie bez problemu, one nie są aż tak mocno wstawiona jak te od awaryjnych i tylnej szyby, na pewno dasz rady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum