Wysłany: Nie Sty 22, 2012 19:04 [R200]temperatura wewnatrz auta
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Mam pytanie odnośnie grzania we wnątrz auta caly układ przeczyściłem. Fakt było pełno syfu po zlożeniu wszystkiego węże idace do nagrzewnicy aż pażyły jak je dotykalem ale z kratek nie leciało gorące powietrze, leciało tak troche więcej jak letnie.
Zbiorniczek wyrównawczy powinien puszczac powietrze czy też powinien trzymać bo u mnie syczy z niego???
_________________ Łukasz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 22, 2012 19:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
więc co proponujesz myślałem dziś żęby wstawić jakąś pompkę przed nagrzewnicą ale nie wiem czy to coś da a może macie inne mody aby grzało lepiej, lub jakieś propozycje. Szkoda że nie mam warsztatu bym go rozebrał wzdluż i wszeż
[ Dodano: Nie Sty 22, 2012 21:07 ]
Koledzy & kolezanki jest opcja wyciągnięcia nagrzewnicy bez demontarzu całego pulpitu.
Czytałem raz że jakiś kolega się zdziwił bo nagrzewnicy nie bylo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum