Panowie mam również problem ze sprzęgłem miałem nie dawno wymieniane sprzęgło 2-3 tys km temu mam taki problem że jak megi jest na luzie coś w skrzyni mieli wcisnę sprzęgło cisza pisze to w tym temacie żeby nie syfić
ps. co do problemu czy jest to możliwe żeby nowe łożysko oporowe już tak szumiało?
kolego na 99% hałasują Ci łożyska w skrzyni
kozik,
Proponujesz regeneracje skrzyni czy używkę kupic?
kozik, przypominam ze jak wcisne sprzegło jest cisza puszcze to mieli cos
jak wciskasz sprzęgło to zatrzymujesz skrzynię więc jest cisza, więc jest taka możliwość
xtek napisał/a:
U mnie byly dokladnie takie objawy. Okazalo sie, ze pekla sruba, ktora łączyła widełki z łapą sprzęgła. Trzeba było zdzierać skrzynię.
a i taka możliwość jest
bebechu. napisał/a:
kozik,
pewnie czeka Cię wyciąganie skrzyni i trzeba sprawdzić co to, używka skrzynia to jak trafisz będzie albo dobra albo zła cena niższa, albo rozbierasz i robisz jak należy cena wyższa ale pewność większa
kozik, przypominam ze jak wcisne sprzegło jest cisza puszcze to mieli cos
jak wciskasz sprzęgło to zatrzymujesz skrzynię więc jest cisza, więc jest taka możliwość
xtek napisał/a:
U mnie byly dokladnie takie objawy. Okazalo sie, ze pekla sruba, ktora łączyła widełki z łapą sprzęgła. Trzeba było zdzierać skrzynię.
a i taka możliwość jest
bebechu. napisał/a:
kozik,
pewnie czeka Cię wyciąganie skrzyni i trzeba sprawdzić co to, używka skrzynia to jak trafisz będzie albo dobra albo zła cena niższa, albo rozbierasz i robisz jak należy cena wyższa ale pewność większa
Owszem łożyska w skrzyni mi juz szumią predzej lepiej jest chyba dac do regeneracji skrzynie i odrazu zobacze czy nawet to jest powodem łożysko oporwe mogli wsadzić jakis shit ktory na dzien dobry sie wytarł ale poki nie rozbiore to sie nie dowiem :<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum