Wysłany: Sro Lip 24, 2013 10:44 [R200] ZEPSUTY PILOT problem z immo
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1998
Witam, temat już pewnie był poruszany ale proszę o pomoc.
Chodzi o wyłączenie immo
Wczoraj padł mi pilot, dosłownie się posypał -zapasowego brak...
nie posiadam także 4cyfrowego kodu do awaryjnego wyłączenia immo
bez tego nie mogę odpalić auta...
Po konsultacji z mechanikiem lekko się przeraziłam ok 400zł
Może jakiś pomysł gdzie w okolicach poznania naprawiają kluczyki??
Może miał ktoś podobny problem???
Ostatnio zmieniony przez lena221 Sro Lip 24, 2013 11:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 24, 2013 10:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
skontaktuj się z tym Panem:
http://forum.roverki.eu/g...&business_id=68
po dostarczeniu centralki i komputera na pewno da radę odczytać Twój kod i ewentualnie doprogramować pilota.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Widzę tu 3 opcje:
1. Zakup pilota i przelutowanie "pamięci" czyli takiej czarnej kostki z zepsutego pilota do nowo zakupionego.
2. Zakup pilota i zaprogramowanie go.
3. Wycięcie immo.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 5 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Sie 21, 2013 07:39
Jeśli to jeszcze aktualne, podaj namiar do siebie (miejscowość), dam Ci namiar na kolegę z możliwie najbliższego miejsca, z branży kluczy. Lub wejdź na stronę PSLSK i zadzwoń do kogoś z zarządu.
Pozdrawiam, Artur.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum