arkady, sekretarka scareface, się zgłasza i juz ci tłumaczy Marcin (scareface,) założył paski Led, a do pasków dolutowana jest żarówka 14V, bardzo mala, tak żenie wwidać żółtego światła z niej i dzięki temu nie świeci komunikat o spalonej żarówce.
Ja z zrobiłem podobnie, bo też dałem paski Led, ale dolutowalem się do Nie świecące żarówki Led z systemem Can Bus. Dioda nie świeciła, ale system działał wiec wykorzystałem to i nie mam komunikatu o spalonej zarowce
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 06, 2014 02:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 08:34
scareface, byście kupili sobie z rafalmis1, bmw scanner i po kłopocie. DLRY-y do zaprogramowania i powyłączanie komunikatów o żarówkach
A jak chcesz potestować przed zakupem daj znać na pw .
Nie Piotrze problem polega na tym że interfejs jest podłączony do kompa inpa działa jak trza a po instalce pa jest tylko takie okno i nic nawet stery nic nie dają
dodam że dziś pobrałem se DEMO i odpala jak ta lala, ale oczywiście do DEMO.
wiem że na focie jest napisane że nie podłączony ale nawet jak jest podłączony to nic się nie dzieje dalej a napisane że podłączony.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 24 razy Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 891 Skąd: Grudziądz
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 16:36
Tu by musiał się Marek wypowiedzieć ale chyba kabelek do Inpy ma się niejako do BMWScanner i dlatego może nie działać prawidłowo. U mnie to osobny fejs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum