wygląda moze i nieźle ale nie praktyczne. ja jednak wole przy cofaniu mieć lepszą widoczność szczególnie zimą lub np. z rana gdy rosa osiądzie na tylnej szybie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 18:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jezdze sedanem bez wycieraczki i wlasnie dlatego w bagazniku mam sciagaczke do wody, a tak to bylaby wycieraczka
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 18:59
U mnie to samo. W R600 bardzo mi brakuje wycieraczki, w boczku muszę trzymać zbierak gumowy, a tak to raz, dwa i wycieraczka zrobiła by za mnie robotę. Na szczęście 99% jeżdżę R45, którego mam w HB
Pomógł: 44 razy Dołączył: 13 Sie 2009 Posty: 986 Skąd: ..: R-M :..
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 19:21
Aha, i od razu musiałeś zwymiotować? To był świadomy wybór z dwóch istotnych rzeczy, a mianowicie właśnie tylna wycieraczka i duuuuużo większy promień załadunku bagażnika
Ja mam srebrnego R416 w HB i podoba mi sie bardziej niż srebrny sedan.
Krótszy, bardziej sportowy, łatwy załadunek, wycieraczka.
Kwestia potrzeb i gustu , inaczej wszyscy mielibyśmy kombi
Może i ładnie wygląda dla mnie to jest troszkę mało praktyczne, ale na miasto styka. Mnie jedynie cieszy ze naklejki ode mnie ładnie się na fotce prezentują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum