Wysprzęglik był testowany już jakiś czas, z tego co mi wiadomo powinien być już dostępny w sprzedaży, bo miało nastąpić to w tym miesiącu, ale nigdzie jeszcze nie widziałem, więc najlepiej zapytać producenta jakie ma plany odnośnie tego, sam nie dociekałem dlaczego sprzedaż jeszcze nie ruszyła bo mój stary jeszcze bryka
zedziczek, dzięki za info - b. mnie to zaciekawiło, na pewno cena będzie dobra i jeżeli jakość będzie taka jak pompki to nie mam wątpliwości i biorę, właśnie odwlekam robotę dolewając płyn, ale wiem że nie mogę tego robić wiecznie
PS jutro do nich dzwonię i wszystkiego się dowiem!
komarek, daj znac co sie dowiedziałeś. Ja 1,5 roku temu usłyszałem od nich ze produkcja wysprzeglika się nie opłaca i nie będą robić, ale widocznie coś się zmieniło
Raczej śpieszy mi się z wymianą... Nie jest przekonany do nowego typu wysprzęglika (jeżeli istnieje) bo wiem że w pompkach zdarzały się nie szczelności na łączeniach, i gdybym był zmuszony do ponownego zdjęcia skrzyni z powodu wysprzęglika to mocno bym się wkurzył
Może coś wiecie na temat luka bez loga AP i jego jakości
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum