Wysłany: Czw Mar 26, 2015 15:46 [MG ZR] sprzęgło do diesla
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Cześć
Jakie sprzęgło polecacie do diesla? Czytałem już gdzieś, że dużo osób poleca national ale obecnie nie widzę takiego na sprzedaż. A ceny są bardzo różne:
maxgear 375 zł
srl 390
ap 550
luk i valeo ok 700
Coś z podanych czy może coś innego jeszcze?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 26, 2015 15:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ok, poszukam. Z tym, że mam szansę samą wymianę zrobić po znajomości i trochę zaoszczędzić, może w takim razie lepiej trochę dorzucić do samego sprzęgła? Znalazłem valeo za 500 zł na olx. Opłaca się czy różnica będzie tak mała, że lepiej zaoszczędzić i wziąć tego nationala?
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Czw Mar 26, 2015 16:24
cumeel napisał/a:
Znalazłem valeo za 500 zł na olx. Opłaca się czy różnica będzie tak mała
opłaca się ale poprosilbym o ile to nie na miejscu jest koło ciebie o wystawienie na allegro
CK9238 w razie w symbol sprzegła po którym ja znalazlem za ok 400pln nationala
Ok poprosiłem zobaczymy co napisze, dzięki za nr!
Ale szczerze powiem Ci, że albo nie umiem szukać (a do tej pory wydawało mi się że umiem) albo już nie tak łatwo znaleźć tego nationala. Mam tylko jeden sklep za 430-440 zł.
Podczas szukania natknąłem się jeszcze na QH w podobnej cenie, chyba też by było niezłe?
Może przy okazji zapytam o jeszcze jedną niepokojącą mnie rzecz, podczas wciskania sprzęgła widziałem że kilka cm dalej podłoga się podnosi. Tak może być? Czy linka gdzieś wypadła ze swojego miejsca i trzeba to poprawić? Czy mogło mieć to wpływ na awarię sprzęgła?
Heh po prostu pedał tak mocno wciskałem w podłogę, że wbijał się i odkształcał ją kawałek dalej;)
Dzięki za linki, sprzęgło zamówione i wymienione, wszystko gra w tym temacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum