za wiele chyba tego do 400 nie ma, rozpórki sa na allegro, z innych rzeczy to dokładki chromowanych nadkoli, owiewki i inne nic nie dajace bzdury. Napisze cos więcej co sie interesuje - chcesz zrobić tuning optyczny/mechaniczny? Jest taki dział na forum wiec tam więcej znajdziesz
Chodzi mi o zdjęcia rozporek i innych rzeczy, które usztywniaja samochód. Prosiłbym o zamieszczanie zdjęć tego typu elementów. W sieci szukałem i trochę mało tego. A jak jest to już z civic ma/mb/mc. I z tego co wyczytałem nie wszystko da sie tak łatwo zainstalować w roverku. Interesują mnie także informacje na temat rzadkich i nietypowych elementów usprawniających auto. Nie chce go tuningowac lecz delikatnie dopiescic.
Nigdzie nie mogę znaleźć listy co można dołożyć do zawieszenia.
czy każdy r400 miał stabilizator z przodu?
Nieźle, co rozumiesz przez taką listę ? Jest tak, że ludzie sobie tuningują swoje autka i bardzo dużo informacji znajdziesz w dziale tuningu mechanicznego i wizualnego. Generalnie trzeba szukać informacji. Potem części dedykowanych. Jeśli takich nie ma to szukać od innych aut zwracając uwagę na wymiary i parametry. A że do Roverków się z tym nie przelewa to wiele rzeczy trzeba przerabiać, dorabiać - a wiela z tego opisane jest w w/w działach.
... a gotowca ze wszystkimi opcjami to nie ma i nie było i nie słyszałem o czymś takim
greg-si napisał/a:
norman44 napisał/a:
Nigdzie nie mogę znaleźć listy co można dołożyć do zawieszenia.
Powiem prosto, że po głowie mi chodzi zrobienie takiej właśnie listy tylko jako słabo zaawansowany w tych rzeczach zwróciłem się do forumowiczów o pomoc. W bizniaczym modelu civica na jednym forum hondrziarzy jest wątek o rzadkich częściach do civic i wzoru jąć się na tym można było by wrzucać takie fanty na forum roverki
Powiem prosto, że po głowie mi chodzi zrobienie takiej właśnie listy tylko jako słabo zaawansowany w tych rzeczach zwróciłem się do forumowiczów o pomoc. W bizniaczym modelu civica na jednym forum hondrziarzy jest wątek o rzadkich częściach do civic i wzoru jąć się na tym można było by wrzucać takie fanty na forum roverki
hm, to próbuj mi się wydaje to mało sensowne i konieczne, bo logiczne jest co z czego podchodzi patrząc po samej ewolucji modelu naturalne jest szukanie rzeczy do 400 z civica i roverów 45/mg zs. Po co tu jakaś lista wystarczy zajrzeć na rimmer
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum