Wysłany: Sob Sty 21, 2017 08:48 [R75]Regenerowana pompka i powrót problemu, co robić?
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam, mam problem ponieważ miałem pompke w swoim r75 która lekko lała, nie wpadał pedał w podłogę, ale myślałem że skoro można to zreanimować i już kapać nie będzie to warto to zrobić, ruszyłem tą pompkę i przez pierwsze 500m było cudnie, zero lania, i sprzęgło było lepsze, takie sprężyste. zajchałem na stację, i wyjeżdżając z niej zauważyłem że coś jest nie tak, biegi nie wchodzą, przez miasto przejechałem na 2 biegu (godzina 3 w nocy w tym pomogła) i dojeżdżając pod dom, jedyne co mogłem to zrzuciłem na luz w skrzyni biegów innego biegu już wbić nie mogłem. Popatrzyłem na gumowy dywanik a tam był praktycznie cały płyn z pompki. Co dziwne sprzęgła nie łapała ani trochę, a pedał odbijał.
Co robić w takiej sytuacji, nadal się bawić w reanimacje tego czy kupować nowy wysprzęglik i mieć spokój?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 21, 2017 08:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bez sensu wydawać kase odrazu na wsyprzęlik + kupe roboty przy tym jest trzeba cała skrzynie wyciągać wymień sobie narazie samą pompke i zobacz 40min roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum