Wysłany: Wto Lis 14, 2017 18:04 Co sadzicie o cityrover select 2004r ?
Witam.
Mam opcje kupienia Cityrover select z 2004r. Nie znam sie na samochodach.Czy ktos moze mi powiedziec cos o tym samochodzie ? Jego wady i zalety..? Jak jest ze spalanie? Szukam ekonomicznego samochodu i w miare niezawodnego a jezeli juz to zeby czesci nie kosztowaly majatek
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 14, 2017 18:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To jest tak rzadki model, że mało kto będzie w stanie cokolwiek o nim powiedzieć.
Ja bym go polecił tylko z jednego względu - ma silnik Peugeota 1.4 więc HGF go nie trapi.
Jeden prowadzących TopGear powiedział "to jest najgorszy samochód jaki prowadziłem w tym programie
Chcesz tani i niezawodny? Peugeot 106 w dobrym stanie.
Nic nie sądzę. Moja wiedza jest zbyt mała. Życzę szczęścia podczas zakupu i pod żadnym pozorem nie podejmuj pochopnej decyzji. Takie podejście zawsze jest złe. W każdym razie tak mi się wydaje z tego co widzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum