Koledzy ja miałem identyczny problem jak opisywaliscie na początku.
Z tym, że po jakims tygodniu padła mi pompka paliwowa ta pod maską.
Mechanik powiedział że najczęstszą przyczyną padania tych pompek jest jazda na głębokiej rezerwie. .
Wg mnie miał rację bo moje autko jeździło po dużo tańsze paliwko ze wschodu
:):)
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 22:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam mam roverka 2.0 V6 od jakiegos czasu mam problem z odpalaniem a jak jade tpo raz mam moc a raz nie i tak przez caly czas ...Czytam i czytam i nic nie widze zeby ktos tak mial .... Jest chwilami tak ze jade na 3 biegu normalnie a zaraz na tym samym biegu zero mocy help !
[ Dodano: Sro Lut 25, 2015 15:43 ]
Aha w katalizatorze mi wszystko chalasuje ... to może być powód ?>
sobekmistrz, a czytasz posty pod którymi piszesz swój? Temat dotyczy diesla. Poszukaj podobnego dla swojej wersji silnikowej, a jak uznasz że nie było to załóż swój własny.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Twoje tłumaczenie jest pozbawione sensu. To tak jakbyś zadzwonił pod 112 z informacją, że Twój chomik się nie rusza, a u weterynarza nikt nie odbiera...
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum