Wysłany: Sro Gru 07, 2016 08:51 [R75] temperatury silnika v6
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1999
Witam.
Panowie jakie macie temperatury silnika podczas jazdy w benzynkach przy aktualnej pogodzie?? Na zewnątrz tem od -2 do +2st a mój silnik podczas jazdy dochodzi do 96 czasem spada do 93. Nagrzewa się normalnie. Jestem po wymianie termostatu.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 07, 2016 08:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jest ok, mozesz go odpowiwtrzyc ponownie, przy jezdzie w trasie norma jest 92/93 stopnie.
Ja miałem dokładnie tak jak Markzo pisze wystarczyło że jechałem tak ok 70 km/h, a po wymianie na nową chłodnice mam teraz poza miastem średnio 90 Po odpowietrzeniu powinno ci się jeszcze poprawić poprawić
trzeba często przez kilka dnia sprawdzać poziom płynu, sam się odpowietrzy, jeżeli już tego nie zrobił. Polecam płynu zalać chociaż do połowy żeberek które są w zbiorniczku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
trzeba często przez kilka dnia sprawdzać poziom płynu, sam się odpowietrzy, jeżeli już tego nie zrobił. Polecam płynu zalać chociaż do połowy żeberek które są w zbiorniczku
Dzięki rafalmis1. W tej chwili mam ponad max (nie widac napisu) i jak narazie się trzyma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum