Wysłany: Nie Mar 08, 2009 00:13 [r214si] jak skompletowac CA?
Mam chęc i kilka groszy ,aby polepszyć moje CA w autku, więc proszę o poradę co jak i gdzie mogę ulepszyć. Jednostkę sterująca mam taka http://www.allegro.pl/ite...super_stan.html
Ostatnio wygłuszyłem przednie drzwi i włożyłem w nie Helixy Dark Blue. teraz zastanawiam się nad jakimś wzmakiem i niedużym ale dobrym w miarę subem (może być używane). Na całość mam 400 zl. Doradzi ktoś coś ? Pozdrawiam i dziękuję za odp .
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 08, 2009 00:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
do tego juz 4 kanalowka sie nie nadaje przynajmniej w takiej cenie ostatnio w okazjach dalem mds 08 stal dwa tygodnie az ktos kupil a byl za 180zl moze uda ci sie go wylicytowac :
mds 08 z przesyłka 220 zl . Cena dobra?
Micheone brachu a jakie kable bede potrzebowal ? i ta obudowa? znajdę coś gotowego na aukcjach? nie chce odwiedzać tapicera
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 11:16
Cytat:
mds 08 z przesyłka 220 zl . Cena dobra?
Dobra ale czy Ci 8 cali wystarczy? Masażu plecków raczej nie będzie
Cytat:
jakie kable bede potrzebowal
Do głośników 2mmkw na przód i 4mmkw na tył, więcej jak 1.5zł za metr nie dawaj bo szkoda kasy przy tej klasy sprzęcie.
Cytat:
i ta obudowa? znajdę coś gotowego na aukcjach? nie chce odwiedzać tapicera
Ale wybrzydzasz po co tapicer? Nałożenie maty na prostokątny sub to 10 minut roboty . Po drugie jakbyś znalazł trochę chęci to byś wpasował sub w bok bagażnika ( te wgłębienie ) tak, że by w ogóle nie gracił.
Po trzecie kupisz gotowca - przepłacisz sporo. Po czwarte nie kupisz takiej o odpowiednim litrażu co w przypadku obudowy zamkniętej jest do przyjęcia ale BR nie.
Pomógł: 35 razy Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 775 Skąd: Głogów / Leeds w UK
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 11:33
Wiesz zależy co kto lubi, mnie masować musi co najmniej 12 cali abym czuł się usatysfakcjonowany . Nie mówię, że zagra źle, wręcz przeciwnie, zagra ładnie.
Ja mam 12 cali i wg mnie do takiego autka jak r200 to za duzo mi sub zostal z czasow gdy jezdzilem fordem sierra w sedanie. Tam niestety inne prawa.
gdyby ktos dal mi 600zl za mojego suba to zaraz bym kupil dwa mdsy i wpakowal po jednym w kazdy boczek
Ten glosniczek w brew pozorom potrafi zaskoczyc, zerknij w linka powyzej co dalem gosc z powodzeniem zasila bmw e34 touring
IT ma wiecej fajnych glosniczkow np mds 06 na przedni zestaw miodzio albo mds 10 czy 12DVC niestety niewiadomo czego mds10 i 12 juz są sporo droższe.
Jak euro bylo tanie i chlopaki robili zamowienie z audiocomponents w holandii to wychodzily mds 08 po 120 zl teraz mozna kupic za 180-220 a w eltronie bodajze za 400zl jest..
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
w sumie to sprzęt , wyrzynarkę , pilę kątową to ja mam , chęci też ,ale skąd materiały? Castorama? no co do wielkości suba (8'') , to tylko to zasili 4 kanałówka raczej ( oczywiście w kwocie do 300 zł). Masaż plecków powiadasz? hmm
Ja uwazam ze sub ma pyc uzupelnieniem przodu... dawanie 12 calowki do auta wielkosci r200 to fakt masaz gwarantowany ale gdzie liniowowsc calosci?? dolnerejestry kilka/kinascie decybeli ponad reszte pasma, to nie dla mnie. Pozatym zestaw sondstream + IT to jakosciowo bardzo dobry wybor jak za te pieniadze.
Do tego zasili ladnie jeszcze przody
botanix pokarz czterokanalowke na allegro ktora ma 160w w mostku i kosztuje do 300zl . Poza tym amerykanskie waty smakuja inaczej.
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum