Gdzie szukać silniczka krokowego w moim roverze? Zacinają mi się obroty i myślę że to wina krokowca. Jednak zgodnie z technicznym FAQ nie mam krokowca mocowanego do przepustnicy jedynie z tego co widzę do przepustnicy jest mocowany czujnik położenia przepustnicy. Gdzie więc szukać tego silnicza, jak on może wyglądać????
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 10:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzięki wielgachne, bardzo mi pomogliście, korzystając z chwili wolnego czasu bardzo ograniczonego zabrałem sie za cos o czym nie mialem zielonego pojęcia i zonk. Jeszcze raz wielkie dzieki!!!!
[ Dodano: Wto Gru 08, 2009 12:13 ]
Wykręciłem ale to chyba wszystko co można zrobic, niewyglada na część rozbieralna na części pierwsze. Oprócz wystajacego trzpienia da się cos w nim jeszcze wyczyscić?
Da się ten trzpień wyciągnąć, ale potem trochę ciężko go się wsadza.
Przeczyść ten trzpień... Wyczyść wszędzie gdzie możesz go, starając się nie wepchnąć brudu do środka. Weź też szmatkę i wyczyść ten otwór gdzie on wchodzi.
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 13:35
Aby wyciagnac trzpien to podlacz krokowca do wtyczki, Ty trzymasz trzpien a druga osoba daje kluczyk w pozycje zaplon (sam sie wykreci). Umyj go potem a benzynce, wymocz i poczekaj az obeschnie. To samo przy skladaniu trzpienia (nic na sile bo sobie zdupisz krokowca).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum