No właśnie. To mnie tak trochę przeraża zwłaszcza że ze śląska to do Gniezna mam trochę daleko......A jak zapytałem gościa o możliwość zamiany z dopłatą za mojego Lanosa to mi odpisał:
"nie widząc auta nie moge go wycenić, a zdjęcia nic mi nie mówią.
proszę przyjechać napewno sie dogadamy ale na miejscu, widząc dwa auta."
Nie wiem czemu ale ten ostatni zwrot "oba auta" nastawia mnie trochę pesymistycznie, w sensie ze Roverek nie jest do końca ok.
nie można z tego wysnuć takiego stwierdzenia
Niestety nie mam czasu podjechać tam.
Niestety nawet nie rzuciło mi się w oczy by ktoś z gniezna był z klubowiczów i by mógł zobaczyć to auto.
Fakt faktem. nie wszędzie zamienisz auto.
"napewno się dogadamy" to przeraża xD
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja poprosiłem o pomoc jednego z forumowiczów z Gniezna, który obejrzał go na żywo i zdał mi pełny raport ale i tak dzisiaj jadę najpierw do Wielunia obejrzeć ten egzemplarz:
No i stało się Zostałem posiadaczem Rovera 45 z Wielunia. Osobiście też bardziej mi się podobają sedany no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Dzięki wszystkim za pomoc i mam nadzieję że teraz będę mógł się uaktywnić w pozostałych działach forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum