Wysłany: Czw Gru 06, 2012 18:00 [R45 z klimatyzacją] dziura na filtr w podszybiu?
Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2002
Mam 45 z klimą a więc filtr p.pyłkowy mam w kabinie za schowkiem po stronie pasażera. Ostatnio czyściłem podszybie (powpadało mnóstwo liści) i ku mojemu zdziwieniu po stronie pasażera pod plastikową osłoną podszybia znalazłem dziurę osłoniętą jakby kawałkiem blachy a w środku wentylator dmuchawy. Co powinno być w tej dziurze?? Bo kurde wyciągnąłem z 10 deko liści z wentylatora!
Dodam jeszcze, ze ta dziura ma kształt trapezu prostokątnego
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Gru 06, 2012 18:27, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 18:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Juz kiedys o tym bylo pisane i koledzy potem sprawdzali i przyznali mi racje ze przy hamowaniu z tej "falowanej" rynienki moze sciekac wprost do otworu.
No to pierwsze słyszę o tym objawie.To oryginalnie jest już zagięte więc jest to dziwne ?
Tu mam zdjęcie ale jeszcze przed przekładką i widać że jest wygięcie na rancie ale nie mówię że nie jest to nie możliwe :)ale ja tego nie zauważyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum