Wysłany: Sro Sie 20, 2014 09:42 [R75] Radio-navigacja, kod i gps
Witajcie,
Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym przywidać się z wszystkimi posiadaczami i miłośnikami Roverków
Gdzie indziej mógłbym szukać pomocy jak nie tutaj...
Od niedawna mam styczność z tym autem więc nie wiem zbyt wiele...
Otóż sprawa wygląda następująco:
Samochód stał padł akumlator i pojawił się problem z radio-navigacja.
[
Niestety nie mam kodu do radia, a chyba właśnie to muszę wpisać.
Nurtuje mnie też sam napis" By aktywować, klucz w poz. "0" , jest tak za każdym razem. Gdzie ewentualnie mogę wygenerować taki kod( www, elektronicy) i czy to rozwiąże problem?
Po włączeniu telewizja cały czas świeci się zielony napis "mute"
Oczywiście rozumiem, że nie jestem w stanie odbierać telewizja ponieważ tuner jest analogowy, ale nurtuje mnie mnie sam napis mute, o co chodzi?
Kwestia nawigacji to także kolejny temat rzeka, auto prosi o cd, którego nie było w bagażniku, a nad modułem są jakieś rozłączone przewody, po połączeniu ich nic się nie zmienia, co o może być?
Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 20, 2014 09:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety nie,juz to robilem... krecenie galka od glosnosci nic nie zmienia, cały czas wyciszone.
W papierkach od auta nic nie mam, radio juz też wyciagalem i nic... co tu zrobic?
Odnośnie tej płytki, czy mogę taki dysk wypalić sobie w domu, skąd wziąć mapy, co mam tam nagrac?
Dzięki, napisze do użytkownika, o którym wapomniales.
A co do softa i płyty to nic nie robilem, takie zastałem to auto. Sprawa jest skomplikowana ponieważ byłego posiadacza nie ma juz wśród nas i wszystkiego musze dowiedzieć sie sam....
Coś mi się wydaje ze soft był zmieniany, ponieważ masz komunikat po polsku. Ewentualnie szukaj info na forum BMW, bo jak jest język polski, to sort jest z E46
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hmm bardzo możliwe, bo komunikat jest po polsku.
Wejdę i zobacze na forum bmw, tak jak mi polecasz Zastanawiam sie jednak czy cały problem nie tkwi w tym, że kod nie jest wpisany? Podobno wcześniej wszystko działało, aż do momentu rozladowanego akumulatora... Hmm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum