Wysłany: Czw Sie 28, 2014 22:00 [R75] Jak sprawdzic sondę lambda ?
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2003
Witam
Jak sprawdzić (zmierzyć) działanie sondy lambda w kv6 ? Na filmikach z yt widziałem że jeden przewód miernika trzeba przyłożyć do klemy (-) akumulatora, a drugi podpina się w któryś przewód w wtyczce sondy - ale który ? Proszę o wytłumaczenie jak to zrobić żeby niczego nie popsuć . Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 28, 2014 22:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na PC są np. ScanMaster i ScanXL (kontynuacja PCMSCAN), ale u mnie nie chcą działać z takim tanim ELM 327 z allegro... Trzeba kupić taki, przy którym jest wyraźnie zaznaczone, że działa z ww. programami albo po prostu kupić ELM327 USB
Wysłany: Wto Lut 24, 2015 18:23
ja mam takiego http://allegro.pl/elm-327...4901418820.html i u mnie nie jest w stanie się połączyć. Czy ten po bluetootch będzie łączył?? Mój R75 to 1.8 rok 2000.
/jeśli nie to czy ktoś by mógł podsunąć sposób pomiaru sondy tak organoleptycznie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum