Wiec Zdemontowałem wał napędowy cały, przejechałem się rozpędziłem auto do 100 km/h jechałem tez powoli i przyspieszałem zwalniałem na luzie itd. I jest wielka cisz słychać tylko pracujący elegancko silnik.
Wyjęliśmy wiec podpory z wału jedna puściła elegancko a druga, trzeba było się naciachać ale poszło, łożyska eleganco wyszły z podpór jak się teraz nie mylę 6006 to rozmiar ale mogę się mylić. Łożyska nieźle zapiaskowane i zamaraszone widać nikt ich nie ruszał od nowości, zakupie wiec nowe i powinno być ok.
witam wszystkich!posiadam freelandera 5cio drzwiowego i mam taki problem ze nie moge otworzyc tylnej klapy,szyba nie dziala ale prady w kostce do silnika sa, a oprucz tego praktycznie tylna klapa jest martwa.czy ktos na forum orientuje sie w tym co to moze byc?czy cos jest zablokowane,czy moze jakis przekaznik jest spalony? z góry dziekuje.pozdrawiam
Panowie mam pytanko co do tej kontrolki tc jusz teraz wiem że sie zapala jak traci sie przyczepność bo jak wujas wjechał w grząskie błoto to kontrolka zapliła mu sie a niewiedział dlaczego a czy takie zgrzyty jakby 2 zębatki przeskakiwały o ząbki to normalne to sie dzieje jak wjedzie w jakies mocne błoto (Jezdzi na ryby)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum