Tak jest napisane w jakimś oryginale faktury zakupu , co to za norma spalin o której mówisz .i jeszcze jedno silnik mocowany trzema śrubami oczywiście góra (widok)
Przeczytaj DEBEC raz jeszcze to co przesłałeś w linku.
Jak dla mnie 3 śruby to mocniejsza wersja czyli 105KM
Poprawiłem żebyś nie czuł się urażony.
Chęć udzielenia komuś pomocy przy jednoczesnym, nieświadomym być może, wprowadzeniu w błąd nie mogę uznać za pomoc. Przykro mi jednocześnie że tak zareagowałeś na zwrócenie Ci uwagi. Z mojej strony przepraszam.
Ostatnio zmieniony przez TomC Czw Gru 13, 2007 22:10, w całości zmieniany 2 razy
Oczywiście pomyliłem się to wersja mocniejsza. Poprawię swój post ale nic mnie nie wkurza tak jak teksty typu "przeczytaj ze zrozumieniem". Forma zwrócenia uwagi też jest istotna a maniera posługiwania się takimi zwrotami nie należy do najwłaściwszych wśród osób, które chcą pomóc ale czasem popełniają pomyłki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum