Nie pasuje Jest dokładnie lustrzanym odbiciem europejskiej.
a będąc ściślejszym pasuje po modyfikacjach bo w sumie nagrzewnica jest identyczna tylko wyprowadzenie są w drugą stronę i jest inaczej zamontowana Zawsze możesz kombinować ale nigdy nie będziesz miał pewności, że jak przełożysz rurki wchodzące do nagrzewnicy ze swojej starej to, że będą szczelne
ohoho Tomi_114, się przebudził
jak possssssstępy?
sry za OT
Postępy odłożone na rzecz nauki
Decydujący weekend się zbliża m.in. Historia GB i USA i takie tam...
sTERYD żebym to ja chociaż kładł się spać to by było
Rownież sorki za OT
bedzie dobrze historia GB i USA, nie jest wcale tak skomplikowana... weźmy choćby sytuację geopolityczną po II wojnie światowej państw w strefie wpływów ZSRR z wyłączeniem placówek dyplomatyczno-kolonizacyjnych państw bloku zachodniego
nie żebym się interesował
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
bedzie dobrze historia GB i USA, nie jest wcale tak skomplikowana... weźmy choćby sytuację geopolityczną po II wojnie światowej państw w strefie wpływów ZSRR z wyłączeniem placówek dyplomatyczno-kolonizacyjnych państw bloku zachodniego
nie żebym się interesował
Ładnie! Widze, że masz przecieki! Oscylujemy właśnie wokół tego okresu więc tak... Co robisz w niedziele o 13:00 i jak daleko masz do Kielc
w niedziele ok 13 będę reanimował prawy przegub w swojej rakiecie
jak coś to dzwoń (ale te moje wiadomości to tylko polityczno-ekonomiczne, bez podstaw terytorialno- politycznych )
(acz patrząc na obecną gospodarkę to udało się zsrr złapać świat za jądra )
a do kielc mam jak stąd do tamtąd
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum