Kizashi wpadnij na spot na Bemowo i poproś MaRka by pozwolił ci sprawdzić jak u niego działa pedał sprzęgła (jeśli nic nie poprawiał od momentu gdy wymieniał pompkę sprzęgła- ja sprawdziłem - tylko dla twardzieli ), a tak poza tym jakieś 2 miesiące temu padła mi dwumasa, przy okazji wymiany dwumasy wymieniłem tarczę sprzęgła i wysprzęglik- po odebraniu samochodu z naprawy zauważyłem iż pedał sprzęgła jest bardziej miękki- działa bez zarzutu i nie potrzeba dużej siły aby go naciskać.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 24, 2009 20:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
witgut,
A co to znaczy "spot na Bemowo"? Lajkonik jestem
[ Dodano: Nie Maj 31, 2009 00:21 ] Mombrey,
Od początku było ciężkie, a rok temu poprzedni właściciel wymieniał tę pietę achillesową pt. wysprzęglik i pompa, więc chyba powinno być OK.
A co do żył, to ja tak już mam przy dużych obciążeniach Genetyka
_________________ Był 75 CDT tourer, potem 75 CDTi limuzyna, potem Mazda Premacy DiTD, a teraz oldschool = R45 sedan iTD...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum