Hej, i ja mam teraz z tym dylemat Bo po przejechaniu jakieś 15km dopiero mi temp na taki poziom idzie jak na zdjęciu trochę poniżej polowy Czasem jak jadę to nawet tylko przy 1/4 skali jest bo ja teraz obserwowałem.
Wiec wyżej niż na zdjęciu mi sie udało tylko zrobić po jedzie na autostradzie i potem staniu w korku. to poszła na równa polowe skali.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 23:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Jeśli masz diesla, to niestety, ale tak jest, ja też niestety przejeżdżam około 12km do pracy i mam dopiero zagrzany samochód. Zwłaszcza gdy jest to inna pora niż wiosna czy lato. Ewentualnie drugą opcją może być źle działający termostat. Pojeździj kilka razy i sprawdź czy za każdym razem zagrzewa się po 15km, bo u mnie tak jest a też mam diesla. Jeśli pomogłem kliknij pomógł.
zywy30, No niestety nie moj temat wiec nie mogę kliknąć. No ja to mam za każdym razem a termostat jest nowy dopiero co 2 miesiące temu od Tomiego kupiłem.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum