Wysłany: Nie Lut 28, 2010 00:29 Mała potrzeba pomocy .xml
Właśnie... Przejrzałem google, zainstalowałem jakiś dodatek do Office'a 2007 i wciąż nie czyta mi plików .xml... Czy ktoś może mnie oświecić w czy je otworzyć?
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 00:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po prostu bierzesz plik xml otwórz za pomocą i jak nie będzie Firefoxa na liście to musisz wybierz program i poszukaj na liście Firefoxa i powinno ci otworzyć
Albo mi się wydaje albo mam rację, że jest to konfiguracja stylu prezentacji/strony/dokumentu.
Jeśli coś jeszcze Ci podesłał oprócz tych .xml-ów to tamto też wrzuć dla pewności.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
ja potrzebowałem ostatnio edytora *.xml do przerobienia pod siebie programu w telu,
to ściągnąłem takie coś Open XML Editor 1.6.0
tych programików jest od groma. A z officem też nie dałem sobie rady niby, czytał, zapisywał ale nuie w tym formacie co powinien chociaż z tym samym rozszerzeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum