Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 20:47
Nie doszło. Wrzuć tu http://rapidshare.com/ Tylko link skopiuj i mi podaj. najlepiej się zarejestruj. Jest za darmo bo będziesz mógł później to usunąć.
Wysłany: Pon Kwi 19, 2010 22:15
Słuchałem tego i sprawdź pasek bo wydaje mi się że on piszczał, albo psiknij na niego WD40. Tylko troszeczkę, aby sprawdzić.
Nie jestem pewien tego wydechu (turbo) gdzieś może też dmuchać i dlatego tak świszczy.
Nie weszło mi na maila bo to 60mb
[ Dodano: Pon Kwi 26, 2010 11:52 ]
byłem u mechanika, nie sprawdził mi dokładnie ponieważ miał zepsuty podnosnik, sprawdził tylko na słuch, on stawia na uszczelkę przy turbinie lub przetarciem przewodów idących z turbiny. mam pojechać w piątek w tedy sprawdzi dokładnie........ ale mam pytanie moj kumpel powiedział że może też być koło dwumasowe.... czy może mieć rację???????? dodaję że samochód nie szarpie przy ruszaniu. jakie mogą być jeszcze objawy zepsutej tej częsci??????
[ Dodano: Nie Cze 06, 2010 00:59 ]
hejjjj dopiero dziś naprawiłem i wszystko gra:-)))))))))))) była to jednak uszczelka pod kolektorem......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum