dzieju, myślę, że powinieneś ściągnąć sobie RAVE (link poniżej), tam są schematy elektryczne, opisy wtyczek i zasady działania. Myślę że jak próbujesz grzebać w aucie to Rave odpowie na większość pytań.
dzieki ale zamota jakies foto by sie przydalo podobnego fotela
Spokojnie olej większość. Podgrzewanie znajduje się w dolnej części i nie ma nic wspólnego z regulacją pozycji. Przewody powinny być w kolorach żółtym i pomarańczowo-białym
rozbierał ktoś fotel ? są jakieś fotki - potrzebuje przeciągnąc kabel od dołu i wyjśc obok miejsca gdzie wkłąda sie zagłówek - brakuje mi 10 cm zeby to wcisnąc od dołu - mogę spróbować od góry ale jak bym widział jak to jest pod tapicerką byłoby łatwiej
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
już rozebrałem i fotki nawet zrobiłem myslę że niedługo się pojawią z opisem - teraz czekam na wenę i spadek gorączki - bo mnie chyba grypka bierze po grzybach
czyli to proste jak kontrukcja cepa. włączasz i powinno grzać zarówno plecy jak i siedzisko - i nie ma takiej opcji żeby grzało jak ktoś siedzi (choć takie głosy na forum były).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum