Wysłany: Sro Lis 03, 2010 11:34 [R75] Przy 160km/h pokazuje otwarta maske
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
witam
ostatnio jak mknołem autostradą przy przekraczaniu 160km/h za kazdym razem wyśwoetlało mi komunikat otwarta maska lub bagarznik.
Po sprawdzeniu okazało sie ze wszystko jest zamknięte i po ponownej próbie przekroczenia 160km/h znowu wyswietniło to samo.
Co dziwne wyświetla tylko na równiutenkich 160km/h i powyzej jak jade 159 to nic nie pokazuje powyżej zapala sie kontrolka
Co z tym zrobić
dzieki za pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Lis 19, 2010 00:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 11:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hmm najprościej było by jeździć nie więcej niż 159, ale to problemu nie rozwiązuje
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 13:41
ja mialem to samo, po otwarciu maski i pierdyknieciu nią jest spokoj przez kilka dni, pomogla regulacja spasowania zderzak/maska, u nas sam zderzak z siebie potrafi opasc troche i sie tworzyszczelina w ktora zawiewa, a jak duza predkosc to lekko podrywa mache ze czujnik sie odzywa. jedz do blacharza mi za 100zł to ustawili, drogo ale spokoj.
spryskaj zamek od maski wd 40 zobacz czy sprężyny są równo ustawione, możesz lekko naciągnąć lub popucić... maska ci jak pisze kolega wyżej popuszcza i rozłacza obwód, tam masz czujnik przy światłach, przy 160 nie dociska, regulacja maski nic więcej
Ale najlepsza odpowiedz jaka padła w tym temacie( nie pamiętam kto to wymyślił). Jak przekraczasz 160 to anioł stróż wysiada i dlatego zapala się kontrolka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum