to co udało mi sie sprawidzić to wychodzi na to ze przewód od zasilania jest jeden , włączenie ogrzewania pokazywało mi jakies 3 z kawałkeim Volta ( pownno byc 12 V?) obwód nie byl przerwany - bo wskazywało - nie wiem czy dobrze pamiętam 1 z kawałkiem ohma.
Być moze miałem słabe baterie w mierniku - a moze faktycznie było 3 V i cos jest nie halo?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
na jednym .. miałem za mało czasu i zbyt sparatańskie warunku ( na działce) by sprawdzic dwa fotele- pewnie sie jesze zabiorę do tego w tym tyg. po wymianie bateri w mierniku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Przy okazji zamień przyciski miejscami i sprawdź. Może to być wina przycisku - tam trochę elektroniki w nim jest U mnie było tak, że nie grzało siedzenia pasażera dopóki w aucie było zimno, a przycisk niby się załączał.. Jak auto się nagrzewało to zaczynało grzać - tylko komu to było wtedy potrzebne
hmm przychodzą chłodne dni i niestety zauważyłem że nie podgrzewanie foteli mi nie działa... załączam przycisk świeci ale fotel dalej nie grzeje... pytanie jak się dobrać do tych kabelków jak się ma skórzane fotele?
pytanie jak się dobrać do tych kabelków jak się ma skórzane fotele?
fotel podnieś w górę maksymalnie jak się da, sprawdź czy po włączeniu przycisku jest zasilanie na przewodach od grzania foteli, jeśli jest to sprawdz miernikiem czy jest przejście na matach, mogły sie poprzecierać w miejscu gdzie przechodzą przez fotel.
Lub też oderwać przy termostacie (kostka przy macie w siedzisku).
rozbieranie fotela jest opisane na forum tak samo jak problem z termostatem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum