szczerze mówiąc zależy jakie kto ma gabaryty do foteli do zrki nie można być ani zbyt wysokim ani zbyt szerokim ja do chudych nie należę ale jestem niski dość i dla mnie fotele ze skórą i czerwoną alcantarą są boskie z wyglądu i mają świetne trzymanie ale np dla Kozika były za ciasne i za wysokie coupe ma dość szerokie i niskie więc nie każdy może chcieć nawet co mu się podoba
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hmmm fotele z zr są tylko pozornie ciasne .... znajomy trochę "duży gabarytowo" kiedyś ze mną jechał (dla niewtajemniczonych miałem fotele z zr w swojej R200) ... najpierw było "jak tu ciasno" ... a po 15 minutach jazdy nie chciał z nich wysiadać ... fotele z coupety też dają radę
zle to ujałem, bardziej trzymają i ogólnie są bardzo wygodne
co do wygody to się nie wypowiadam bo nie miałem okazji testować na dłuższej trasie ale co do trzymania to nie maja go w cale zwykłe płaskie stołki. Umówmy sie trzymajace fotele zaczynaja sie od takiego min.
no nie porównujmy do prawdziwych kubełków, bo to dzień do nocy
ale jak na cywilne auto, to nie ma co narzekać
to nie jest kubełek to jest cywilny fotel z trzymaniem
a to jest kubełek
zrób prosty test trzymania tych stołków z ZR pojedz na duży plac odepnij pas rozpędź się do 30km skręć kierownice i zaciągnij ręczny jak nie wylądujesz twarzą na szybie bocznej znaczy że trzymanie jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum