Wysłany: Pon Sty 23, 2012 21:13 [r45] Błąd komputera- lecz go nie ma ...
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Panowie jestem po naprawie silnika, takie tam pierdoły bo ciśnienia nie miał itd...
Teraz mam inny problem, z tego co wiem jak się odepnie pompę na aku to wyskoczy błąd, chyba to zrobili i teraz ciągle mi się świeci ikonka komputera, gdy podłączaliśmy ich kompa z 5 razy nie wykazywał błędów, wszystko chodzi jak należy, kasowali komputerem błedy lecz kontrolka nie gasła, wszystko chodzi ale pali mi się kontrolka, znacie jakiś sposób by ją wykasować???
Ostatnio zmieniony przez szoso Czw Sty 26, 2012 11:39, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 21:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na forum wyczytałem aby przekrecic 50 razy stacyjke czy to moze pomoc? co znaczy tylko t4 testbook? czy chodzi o to ze bledu nie ma i mam szukac tego komptera tylko by ona zgasla?
Koledzy starają sie Ci powiedzieć, że pełna diagnostykę twojego silnika można wykonać przy użyciu T4. Inne urządzenia mogą tego błędu nie widzieć i w tym problem. Ale rób co chcesz, Twój samochód.
raczej nic strasznego to nie jest, jezeli przed odlaczeniem pompy nie swiecila sie, a po odlaczeniu zaczela sie swiecic, koledzy gdyby to bylo takie proste, do phjowi mam 350km ...
[ Dodano: Sro Sty 25, 2012 21:53 ]
panowie czy w r45 mozna wyblyskac bledy czy jakos tak?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum