Odświeżę temat.
Ułamała się dysza. W moim R200 są podgrzewane powie mi ktoś gdzie mogę dostać takie ? I czy podgrzewane od citroena będą pasować ? Chodzi mi o zwykłe nie mgłowe i dodam że moja pompka mimo przeczyszczenia instalacji bardzo słabo daje.
Po prostu takie montowane fabrycznie. U mnie w roverku 216Si lux z 97roku też mam podgrzewane (odchodzi z nich wtyczka na zasilanie). I też usilnie poszukuję jednej bo mi ułamał mechanik. Nigdzie tego cholerstwa nie można dostać i założyłem jedną zwykłą, ale to nie to samo w zimie...
Po prostu takie montowane fabrycznie. U mnie w roverku 216Si lux z 97roku też mam podgrzewane (odchodzi z nich wtyczka na zasilanie). I też usilnie poszukuję jednej bo mi ułamał mechanik. Nigdzie tego cholerstwa nie można dostać i założyłem jedną zwykłą, ale to nie to samo w zimie...
Odświeżyłeś kotleta z przed kilku lat a po co.?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ponieważ poszukuję takiej podgrzewanej dyszy, która była tu wspomniana... W sumie temat odświeżył andrzej9339 i nie uzyskał odpowiedzi, ja tylko dołączyłem sie choc nie zwrocilem uwagi kiedy ostatni post byl tu napisany...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum