Wysłany: Pon Lip 15, 2013 17:04 [rover825sdi 1996] nie dopala ale cały czas kręci
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1996
Witam, dzieje mi się to od 2 tyg. sporadycznie ale jednak, autko kręci cały czas i raz po 10 min zapali , a raz wcale , tak samo z holu nie chce palić od razu . Miałem wczoraj taką przygodę w krynicy że kręcił nie zapalił , gostek mnie ciągnął z kilometr i wreszcie odpalił, wróciłem 450km w jedną stronkę do domu bez problemu, tankowałem po drodze , gasząc i zapalając i wszystko było ok. dziś znowu kaplica , nie odpala ale kręci. Co to może być , kable nie mają przebicia
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 15, 2013 17:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
udało się odpalić przy pomocy plaka , zaskoczył za 2 razem i narazie jest ok,. odpala. Ale i tak przydało by się dowiedzieć co może być nie tak , bo przyjdzie zima i będzie cały czas stał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum