Hej pytanie odnośnie tego czy udało się komuś dopasować jakieś poliuretany do R600 ?
Mi udało się wyrzeźbić:
Drążki reakcyjne (po prostu z wałka poliuretanu wyciąłem ręcznie krążki wymiarowo na wzór i nawierciłem)
Łączniki Stabilizatora Przód (tak samo jak powyżej, jako że zasada działania jest prosta zostało wyrzeźbione po 4 krążki na stronę, po czym skręcone na mocnej śrubie 10.1)
Oby dwie rzeczy były robione w Czerwcu 2013 i dzisiaj oby dwie rzeczy dostały pochwałkę od Pana sprawdzającego zawieszenie więc jest git. Wcześniej łączniki stabilizatora wymieniałem co pół roku, natomiast drążki reakcyjne wymieniłem raz od razu na swoją rzeźbę i jest git. Uprzedzam zwrokowców to ma działać i działa a nie wyglądać
Z tego co widzę to na pewno udało by się wsadzić poli gumy okalające stabilizator ale te są u mnie git. Ale czy ktoś próbował z czymś jeszcze w serii 6xx?
[ Dodano: Czw Sty 29, 2015 14:34 ]
Ok a ma ktoś może jakieś tulejki na wierzchu żeby móc pomierzyć i podzielić się wymiarami ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum