Toaf ma wiele ciekawych funkcji Akurat diagnostyka PDC była od lat w INPA
Podjedź albo na biało, albo na mokotów - tam gdzie akurat będę. Ogarniemy to elektronicznie. Moduły mogą być różne i pozostaje ich konfiguracja. Nie wiem czy TOAF już to ma, ale dopóki nie będzie miał, ma go coś innego
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
U mnie ostatnio zaczęły świrować czujniki (raz na 100 razy działają OK a tak to ostrzegają o duchach ). Inpą próbowałem się podbić do PDC i niestety wywaliło błąd połączenia (bodajże datatransmission to interface disturbed). Jak naprawię sobie uwalony trónik przelewowy wtryskiwacza (wymiana filtra odmy ) to spróbuję jeszcze raz - kabel z viakena kupiłem trafiłem jakiś trefny chyba, bo z gniazda wypada i może przez to (acz próbowałem 3 razy - restartując Inpę i wkładając kabel od nowa więc wątpliwa sprawa).
widziałem ten kiabel benego niby viaken a jakieś dziadostwo, na tej trapezowej obudowie pinów brak plastikowego noska więc wtyczka wylatuje luźno z gniazda....
Druga opcja jest taka, że u mnie chyba czujniki są dokładane (moduł normalnie Rovera w bagażniku ale chyba nie fabrycznie montowany). Może ktoś coś przy dokładce zrąbał/nie podłączył do końca ale to już w rave bym musiał spojrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum