to chyba będzie ze 3 tomy
Po co Ci takie ustrojstwo - znaleźć w tym coś będzie graniczyło z cudem a jak juz chcesz to idz do drukarni i większość drukarni zrobi taki przedruk i to wcale nie za jakieś kolosalne pieniądze.
może być tylko dla Rovera 75 CDT, bo mnie już krew zalewa z tym Rave na kompie, ciągle wyskakuje jakiś błąd i nie mogę otworzyć wszystkich plików, dlatego nie chcę już się denerwować i instalować kolejnego programu, tylko kupić wersje papierową dla mojego modelu ze schematami, i nawet lepiej jak się dłubie przy aucie mieć papier w ręku i porównywać. Jak by znalazł się ktoś miły kto by wydrukował CDT i zaproponował cene za to, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam
Mialem 70 stron instrukcji do radia alpine iva-d300r
Montaż radia, troche czasu spedzily kartki w bagażniku i przyznam ze w obecnej dobie sprzętów elektronicznych to szkoda papieru. Po kilku użycia zwłaszcza przy naprawie czegos bedzie po prostu syf.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum