nie czujnik i wtyk dobry gdzies przewod jest pewnie przerwany myslalem ze bezpiecznik to by mi zaoszczedzilo pracy a tak trzeba szukac przerwy na przewodach
kalafior najpierw zewrzyj piny we wtyczce do czujnika. U mnie czujnik też nie działa ale jak zwarłem kable kontrolka się zapaliła. Mam już 3 czujnik i 2 zbiorniczek płynu do spryskiwaczy... i nadal nie działa. Ja się poddałem
prebenny, wstaw kontaktron i po problemie, w elektronicznym za 2 zl dostaniesz. Jak chcesz obudowany to kup czujnik wody do ekspresu - wszystkie maja na kontaktron, najlepiej od delonghi albo saeco . Czasami zdarza sie ze magnes się rozmagnesowuje albo "tonie" to wtedy tylko wymiana zbiorniczka, ale to łatwo sprawdzić kawałkiem metalu czy magnesik łapie i czy unosi się w płynie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum