Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Witam.
od jakiegoś czasu podczas jazdy autem słychać takie stukanie, albo drżenie, nie wiem za bardzo jak to określić. Zrobiłem nagranie i udostępniłem na YT, poniżej link:
Miał ktoś coś podobnego? Słychać to jakby z prawej strony deski rozdzielczej. Zauważyłem, że jak jadę dosyć szybko (około 100 km/h), to potrafi trochę mocniej zastukać.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 13, 2016 18:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
baczek, niewiele na tym nagraniu słychać. Może tłucze się jakaś niedokręcona śrubka od schowka, może za schowkiem coś się obija, jakaś luźna wtyczka. Może siłownik sterowania nawiewu się zaciął i klekocze przy próbie przestawienia.
_________________ "Mówisz, że możesz - to możesz. Mówisz, że nie możesz - to nie możesz.
Więc sobie wybierz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum