Wysłany: Nie Sty 13, 2008 01:09 Przekladka silnika z Roverka 600 do mercedesa w123 ?????????
Witajcie
mam mercedesa w123 i szczatki rovera 600, ktorego zreszta sprzedaje na czesci, jednak chcialbym przelozyc z niego silnik do mercedesa w123(beczki) czy jest to mozliwe i czy ktos chce sie tego podjac?? oczywiscie $$ place, kwestia dogadania sie no i oczywiscie w gre wchodzi raczej woj. mazowieckie
pzdr
kontakt: gg 4776333
mail:m4ch05@gmail.com
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 01:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chcesz M110 wymienić na silnik z Hondy? OK, twoja sprawa...
Co do swapu - jaką skrzynie podłączysz do silnika? W MB silnik jest wzdłużnie a w R600 poprzecznie. A jak nawet włożysz to zostaje zabawa z elektroniką itp. itd. IMO gra niewarta świeczki
nie do konca chce wymienic uszkodzonego m110 na silnik hondy, w sumie to juz nawet mam potencjalnego konstruktora teraz pozostaly do dogadania sprawy finansowe,
gdyby ten merc jezdzil to ani by mi przez mysl nie przeszlo zeby co kolwiek grzebac w silniku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum