końcowy tłumik można założyć z dowolnego Pb czy diesel ważne żeby rura (średnica) była jak trza i moc mniej więcej taka sama
[ Dodano: Nie Mar 27, 2016 22:06 ]
dobra troche bałaganu było a teraz bym sie chciał dowiedzieć gdzie kupić cynk w speyu. W Norauto by był?albo w jakimś z farbami? u mnie mam 3 sklepy z farbami ale nie maja.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 27, 2016 22:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mój końcowy miał dziury po nie całych 5 latach, z nierdzewnej kosztował mnie jakieś 1500 wtedy , rury doginane do samochodu, jedynie środkowy dali w złym kształcie dlatego często zaczepiam pewnie dlatego, że też obniżony jest cały samochod z perspektywy czasu mogę powiedzieć że głupota jest wymiana na oryginalny po pierwszej korozji, ale przy 10 letnim aucie już bym się zastanawiał, jeśli ktoś zamierza trzymać auto dożywotnio to nie ma się co zastanawiać
Wysłany: Wto Mar 29, 2016 09:33 [R75] tłumik czym go zabezpieczyć
sknerko, W norauto w Komornikach będziesz miał po drodze. Ja malujesz porządnie cały wydech 2 warstwy to rozważ czy nie lepiej 2 puszki żeby dwa razy nie latać do sklepu. Jak tylko tylny tłumik to jedna puszka aż nadto wystarcza. Demontujesz oczywiście cały wydech do malowania ?
_________________ Kontakt: 780177880 email wiadomość nadmiarowe części, gadżety i akcesoria do MG i ROVERA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum