LC bez mądrzejszego sterownika skrzyni i asr raczej niewykonalny
Ale jaki sterownik skrzyni jak tu jest zwykła PG1 manualna? LC to po prostu alternatywny limiter obrotów działający poniżej pewnej prędkości auta i to już wykonałem, a z kontrolą trakcji to prawda w mocniejszych autach ale do VVC wystarcza tyle co jest z takiej elektroniki w aucie czyli nic
nanab napisał/a:
Dopiero teraz skojarzyłem ten biały rower z zaszpachlowaną wnęką na rejestrację z brdyujścia Mieszkałem chyba 300m dalej
A twój to ta zielona 200-tka co tam na trawie pod górkę zawsze stawała? Klapę już wymieniłem bo płakała rdzą, teraz czas na malowanie bo jest cały biało pomarańczowy
Szkoda że nie wpadłeś pogadać bo widziałem cię często jak przejeżdżałeś.
dawidd napisał/a:
LilJohn, pokazał bys gdzieś więcej zdjęć tego białego zr'a Zadko(albo właściwie wcale) widuje białe MG i chętne bym na nim oko zawiesił
W jego obecnym stanie raczej nie bardzo jest na czym zawiesić oko. No i biały nie zostaje Niedługo na naszym forum ma zawitać biały ZRek od @addb1
A twój to ta zielona 200-tka co tam na trawie pod górkę zawsze stawała? Klapę już wymieniłem bo płakała rdzą, teraz czas na malowanie bo jest cały biało pomarańczowy
Szkoda że nie wpadłeś pogadać bo widziałem cię często jak przejeżdżałeś.
Tak, to byłem ja, a wczoraj może nawet się widzieliśmy, na przerwie w pracy wpadłem do lidla i widziałem że zr stał na parkingu Może się kiedyś zgadamy jak będzie więcej czasu
Markzo napisał/a:
Hehe, poki co...vvc turbo shamowane
Elektryka się nie zmienia przy montowaniu sprężarki, map zostaje ten sam? Niedługo będę montować bardzo budżetowe turbo i kombinuję żeby jak najmniej modyfikacji zrobić.
EDIT!
No siema
Na forumie posucha a furrry się robią Chcę Wam pokazać auto Darka - MG ZS hatchback, polift, seryjnie 1,8. No a zrobione jest... pierwszy w PL ZS 1,8T
Fotostory:
Uturbiony motor ma tłoki i korby z 1,8T, kolektor ssący z VVC oraz seryjne turbo z 75tki. Całość złożona na nowych częściach, na razie się dociera niedługo mam nadzieję podbić boościka bo na razie jest lajtowe 0,45b
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum