Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 06:37 [R45] Czy jest tu tempomat?
Witam.
Ostatnio kupiłem sobie Roverka 45 z którego narazie jestem bardzo zadowolony Jako że jest to mój pierwszy Rover, dlatego dopiero zapoznaję się z jego możliwościami i obsługą (teoretycznie i praktycznie). Ostatnio w książce wyczytałem, że przyciski z prawej strony kierownicy (SET+ i RES) odpowiadają za obsługę tempomatu. Tu się ucieszyłem bo w moim egzemplarzu takowe przyciski występują. Problem jednak w tym że po prawej stronie zegarów powinien być przycisk wł/wył tempomat - w tym miejscu mam jedną "wielką" zaślepkę Jak mogę sprawdzić czy w moim autku jest tempomat? Zacząłem się zastanawiać czy czasem kierownica nie jest przełożona z innego auta..... Ale suma sumarum, nawet jeśli nie ma w nim fabrycznego tempomatu to chciałbym do niego dołożyć jakiś zewnętrzny. Tylko ze nie znam się na tym i nie wiem co i jak, a zwłaszcza ile to kosztuje
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 06:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No tak tylko czy ten uniwersalny będę mógł podpiąć pod przyciski w kierownicy? Bo głupio by to wyglądało jakbym miał oryginalne przyciski w kierownicy a musiał korzystać z tego śmiesznego panelu.
To może jednak się skuszę ale to dopiero jak się trochę odkuję bo dopiero kupiłem mojego Roverka a z tego co widzę to taki tempomat to nie jest tania zabawka
Bo jak ktoś mało jeździ po autostradach to uważam to za zbędne
Ja właśnie puki co to autostradach za dużo nie jeżdżę więc i tak narazie trochę się wstrzymam. Ale przynajmniej zaspokoiłem swoją ciekawość za co dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum