Wysłany: Czw Sie 18, 2011 20:42 [r620] Problem z abs na przegubie
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam. Otoz szukalem na forum i nigdzie nie moglem znalezc A wiec tak: od okolo tygodnia stuka mi prawy przegub nowy zostal zakupiony. I tutaj pojawia sie moj problem. Po zdjeciu kola okazalo sie ze na moim zakupionym przegubie zeby od abs-u sa mniejsze niz na przegubach zamontowanych w aucie. I tutaj mam pytanie: Czy po zalozeniu przegubu z mniejszymi zebami abs system bedzie dzialal tak samo jak do tej pory??
PS. W przyszlym tygodniu wybieram sie w dosc dluga trase (ok 1400 km). Czy powinienem zwrocic na jakies podzespoly wiecej uwagi? Chodzi mi o to aby w drodze nie doznac jakiejs niemilej niespodzianki.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez hollq Pią Sie 19, 2011 08:14, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 20:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ilosc sie zgadza I bylbym wdzieczny gdyby ktos jeszcze udzielil mi informacji jak sciagnac ten pierscien?? Czy ktos juz to robil?? Wystarczy uzyc mlotka czy jest do tego jakies specjalne uzadzenie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum