Na forum kiedyś pisałeś że też masz z gruchami pecha
Zaworki mi w nich siadaly. tez mialem czasem zassana ale nie robilo to zadnych problemow. Ogolnie to wstawilem zaworek osobno (8zl) i grucha sobie jest w razie wymiany filtra.
monia53000 napisał/a:
Od czasu wyrzucenia gruchy wszystko było ok
Moze Ci sie zaworek rozwalil i jakos tak glupio ulozyl ze blokowalo w ta strone co nie powinno.
Cytat:
poszłam przyjrzeć się gdzie ten płyn wycieka. No i okazało sie że gdzies od spodu węża przy metalowej opasce. Więc wielkich szkód chyba nie ma
To pekniecie moze isc dalej wiec ja bym caly waz wymienil
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 16:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem czy dobrze widze ale to chyba leci spod opaski tak?? sprawdzalas czy opaska dobrze dokrecona??
musisz odkrecic opaske i zobaczyc czy tam jest pekniety waz czy to bokiem ucieka.
monia53000 napisał/a:
gdzie w takim razie taki dostanę?
allegro, szrot, od kogos co ma samochod na czesci, ewentualnie nowke w tomateam.pl lub gdzies u hondy
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 01 Mar 2012 Posty: 114 Skąd: Ząbki
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 19:43
jak zobaczyłam zdjęcia to tez sie zdziwilam ze to spod opaski. wyglada to tak jakby sie wąż zsunął. troche ciezki dojscie do tej opaski jest wiec czekam na lubego i mu to zlecę:)
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 18:30 ]
prędzej chłodniczy mi trochę uciekał, ale moze pod wplywem temperatury/cisnienia ten waż z tego zlazl
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 20:43 ]
Luby przyjechał, poprawił opaskę i jest ok:) wąż na szczęście cały:) Kabelki od wentylatora będą podłączone jutro. Dzięki za pomoc:)
"Pomógł" już powędrowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum