Inny przycisk przyszedł i niestety też kontrolka pali się dalej:( Wiec zostaje chyba ta pompa:(
[ Dodano: Pią Paź 24, 2014 18:00 ]
Sprawdzałem jeden i drugi przycisk i nie ma przejścia przy pinie 1 i 4. Jak próbowałem zwierać na wtycze to też nic. PS u mnie 4 to czarny kabel. I też nic.l Stwierdziłem że może jak podłącze guzik od awaryjnych to coś zaskoczy. I coś popsułem:(( bo zaczeła pojawiać się kontrolka abs i wyświetlacz pokazał problemy z hamulami:( Sprawdzałem pod maską bezpiecznik F7 (30A ale jest cały). Pomoże ktoś bo teraz ani ABS ani TC a zima już nadchodzi:(((
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 24, 2014 17:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bezpiecznik przepaliłem. Próbowałem zwierać 1 i 6 i też nic nie drgnęło:(
[ Dodano: Pią Paź 24, 2014 19:03 ]
Przełączniki oba działają więc o to odpada
[ Dodano: Nie Paź 26, 2014 12:21 ]
Jeszcze mam pytanie co do samej wymiany pompy ABS. Czy jak odepnę przewody od pompy to zleci mi cały płyn i nie zapowietrzę pompy?? Muszę się przyznać, że nigdy nie odpowietrzałem hamulców a instrukcje jakie czytałem na necie nie są do końca dla mnie jasne (bo jest napisane uważać żeby nie zapowietrzyć pompy bo jak się zapowietrzy to do serwisu).
[ Dodano: Nie Paź 26, 2014 12:21 ]
mam na myśli zapowietrzenie pompy hamulcowej
[ Dodano: Wto Paź 28, 2014 08:46 ]
Witam
Czy powodem tej palącej się kontrolki może być czujnik kąta skrętu?? Czytałem na forum bmw że komuś paliła się kontrolka TC i był to walnięty ten czujnik? Jak to wygląda w R75?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum