Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam, mam problem... na nierównościach stuka mi coś w kołach/zawieszeniu. wydaje mi się, ze po obu stronach..
Ale dziwne jest to, ze przy wcisnietym hamulcu stukanie ustaje..
Co moze byc przyczyna? co moge sprawdzic sam? zanim pojade do mechanika, ktory mnie orżnie na kase i 'wymieni' pol zawieszenia?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 13, 2015 21:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W moim przypadku stukało tylko jedno koło z przodu -prawa strona- i też jak wciskałem hamulec to cichło, winny okazał sie sworzeń wahacza . Proponuje jechac na dobra stacje i sprawdzić,bo w moim przypadku mało brakowało żeby zgubić koło!
Dizs zrobilem sporo kilometrow i nasluchiwalem ... okazuje sie ze 'ttlucze' tylko prawa strona... nawet przy lekko wcisnietym hamulcu ustaje ttluczenie..
kolega wyzej mnie wystraszyl troche tym wahaczem i chyba udam sie jak najszybciej do mechanika..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum