Wysłany: Pią Maj 23, 2008 20:06 [R75] Pompa sprzęgła
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Poszukuję pompę sprzęgła, bo lekko "przycieka".
I mam pytanie:
1. Co znajduję się za tylnym kołem z prawej strony?? (jakaś chłodniczka, czy coś ) I do czego służy
2. Mam w wyposażeniu funkcję "nie zapiętych pasów", a kontrolka się nie pali.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 21:55, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 20:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 5 Skąd: Kwidzyn/Gdańsk
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 21:06
Koszt nowej pompki to ok. 950-1000 zł na Allegro jest kilka ofert.
Jeśli chodzi o używaną pompkę to trzeba się zastanowić, czy warto kupować pompkę używaną, często w niepewnym stanie, która i tak nie wiadomo ile wytrzyma.
Szukaj firm/ofert, które udzielają gwarancję na sprzedawaną pompkę.
Dodatkowo możesz umieścić ogłoszenie w dziale "kupię".
Pomógł: 29 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 423 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 06:41 Re: [R75 2.0CDT '02'] Pompa sprzęgła
Makis napisał/a:
Poszukuję pompę sprzęgła, bo lekko "przycieka".
I mam pytanie:
1. Co znajduję się za tylnym kołem z prawej strony?? (jakaś chłodniczka, czy coś ) I do czego służy
2. Mam w wyposażeniu funkcję "nie zapiętych pasów", a kontrolka się nie pali.
1. Chłodnica oleju napędowego
2. A sąd wiesz, że masz takie coś na wyposażeniu?
Witam Rowerkowiczów. Ja kupiłem pompkę razem z wysprzęglikiem od Przemo. Z wymiana wyniosło Mnie to 1550zł. Zrobiłem ponad 1000 km i na razie wsio wporzo odpukać.
Pomógł: 38 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1182 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 21:52
Miras31, ja mam R75 lekko ponad rok i już drugi wysprzęglik. Perwszy wytrzymał pół roku. Mam nadzieje że na tym dłużej pobrykam.
Tak że wiesz... w tej kwestii szczęście jest przeważnie krótkie
Dam-Kam, Może będę miał więcej szczęścia. A tak poza tematem. Chciałbym wkleić zdjęcie rowerka jak to zrobić. Widzę że trzeba zmniejszyć rozmiar ale nie bardzo wie jak to zrobić. Prześlę Ci w załączniku zdjęcie swoiego R75 może podpowiesz jak to zrobic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum